söndag 7 november 2010

Curling

Innan höstterminen är över har vi tänkt att vi ska göra någon rolig gemensamhetssak i klassen. Vi mentorer har kommit fram till att det inte finns tid för övernattning under denna terminen. Det får vi göra till våren =) Men vi har tänkt ut lite annat roligt att göra...

Nu är det bestämt att vi kommer att vara i nya idrottshallen och testa inomhuscurling tillsammans i klassen mellan 18-20.00 onsdagen den 8 december. Innan dess äter vi alla i klassen pizza här på skolan. Återkommer om vilken tid vi ska samlas för att äta tillsammans.

Men detta kostar lite pengar, så för att vi ska kunna göra det måste vi jobba med dagsverken, som vi gjorde innan vi åkte till OK Nacke.

Det kommer att skickas hem ett kontrakt där ni och era föräldrar skriver på att ni utfört ett arbete som ni får pengar för. Det kan vara fönsterputsning, krattning av löv, snöskottning, städning, matlagning, ja helt enkelt det ni kommer överens om i familjen. Vi mentorer har bestämt att 70:- är en passande summa, blir det över pengar så kan vi hitta på något längre fram, fika eller så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar